![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu akşam gördukkı bu kadar hafta boşu boşuna yedekte bırakılmış adam. takımın bnce tello dan sonra en ıyısı tek başına takımı sırtlamaya çalıştı ama yanlız olmyu neyazıkkı ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burayada bunu yazıyorum bu adam 2 yıl donra arjantinin değişmez forveti olcak görürsünüz | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben geldiğinden beri hep savundum higuaini ama herkes atıp tuttu..bir kere daha söylüyorum bu adamın geleceği çok iyi değerlendirmemiz lazım heleki bu yokluk dönemimizde diğer kolpalardan daha çok koştu en azından savaştı bişeyler için..geldiği günden beri yedek kulübesinde oturtmak büyük hataydı böyle bi adam dururken burak yılmazla nobrenin oyunda ne işi var bir türlü anlamıyorum ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya geldinizmi benim sözüme ben size o adam iyi birisi derken dalga gecenler dün akşam gördükki sahada en iyilerden biri idi
__________________ . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/34799-federico-higuain/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-03-2008 13:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |