![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul hoca madem higuain bukadar iyiydide neden oynatmadın ozaman önceki maçlarda.Ozaman yine sen hatalısın.Dün sahada beşiktaş adına birşeyler yapmaya çalışan,savaşan,mücadele eden tek higuain vardı.Ne yazık ki liverpoola karşı 8 tane yiyenler ruhsuz gibi sahada dolaşırken suçu günahı olmayan higuain heryere koşuyordu.Vay bea hale bak. | ||
![]() |
|
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ortada tutunulacak bi takım kalmadıki kardeş..pasları hatalı olsaydı golün asistini yapamazdı..sen adamı sezon başından beri kulübede beklet en kritik maçta oyuna koy adamdan güzellik bekle..yine en büyük güzelliği o yaptı dün akşam..kulübede bile otururken anlamış savaşması gerektiğini beşiktaşlı futbolcuyum ben diyen adamdan bile çok çalıştı ..sürekli ilk 11 de çıkarsa daha yararlı olur..oyunu hızlandırıyo top istiyo adam kaçırıyo markajdan kaçıyo bir tek paslarda sıkıntı yaşıyo bunun içinde adamı eleştiremezsin ondan önce çok şeyler var takımda düzelmesi gereken..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
arkadaşlar sivas maçında higuene hayran kaldım bu adam ne futbolcuymuş be ne holosko ne mehmet yıldız hıguen daha genç bu adama şans verirlerse bir bobo klasiği daha yaşarız 2 yıl sonra bu adama 10 milyon euroya satarız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boboyla beraber ilerde iyi işler yapar nobreden iyi
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
HER NE KADAR KÜÇÜK KARDEŞİ GONZALO HIGUAIN İN GÖLGESİNDE KALMIŞ OLSA DA KENDİSİNE İNANDIĞIM BİR OYUNCU BENCE HIGUAIN DE Kİ, BAŞ GÖSTEREN SIKINTI YETERİ KADAR SÜRE ALMAMASI. HIGUAIN E DAHA FAZLA ŞANS TANINIRSA KESİNLİKLE BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM FORVETTE BOBO İLE UYUM YAKALARSA VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN. ![]()
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/34799-federico-higuain/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-03-2008 13:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |