![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bir maç alabildik hele şükür.Artık çok geç ama iyide oldu aslında er geç farkettik teknik kadronun değiştirilmesini.3 maçtada yenilebiliriz, büyük ihtimallede öyle olacak ama enazından üzerinizde milli takım formasını taşıdığınızı unutmayıp savaşın da bare ona sevinelim. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | walla bn takımın oyununu hiç begenmedm...Cok dagınık oynadılar yıne kazanmalarına raagmenn.....Hele ersan hiçbişee yapmadıı yaaa bide en pahalı oyuncu olcakkk....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımda ruh yok diğer yandan Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Dirk Bauermann, kafilemizin toplu halde otobüsle maçlara gelirken, Hidayet’in özel şoförünün kullandığı araçla otobüsün arkasında gelmesini alışılmadık bir durum olarak yorumladı. Karşılaşmadan bir gün önce yaptığı yorumda Bauermann, Türk basketçilerin "zıpır davranışlarının" kendi işlerine yarayacağı yorumunda bulundu. Alman basını ayrıca Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur’un takıma zarar verdiğini de iddia etti. bu lafa katılıyorum japonyada bundan daha iyiydik
__________________ ------------------------------------ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |