![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar bu takım ile porto karşısında hiç şansımız yok..Higuain ile Nobre ile gol bulmak imkansız gibi bir şey.2. devre Acilen Higuain, Nobre, cisse gibi 2. ligde forma giyebilecek futbolcuları satıp yerine 2 adet Carew tarzı uzun boylu forvet ve iyi bir orta saha oyuncusu(Appiah tarzı) almak gerekli..Yoksa bu şekilde ligi Trabzonspor dan sonra dördüncü bitiririz..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben oyuncularımız hala kaliteli ama sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum, Ertuğrul Sağlam'a olan inancımı kaybetmek üzereyim.. Porto maçını Beşiktaşın sezon başından beri oynadığı kötü futbol ile kazanmaktansa, çok fazla pozisyona girdiği iyi bir futbol oynayarak kaybetmesini isterim, tabi iyi futbol ile kazansa muhteşem olur ama inanamıyorum artık... Konu aydinsn tarafından (01-10-2007 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Porto macini tartismanin manasi yok. Besiktas bu hocasi ve bu futbolculariyla sampiyonlar liginde birakin gol atmayi, pozisyona bile giremez. Türkiyede de elde edebilecegimiz en iyi sonuc 5. ligtir. Futbol olarak suan rezil oynayan ezikler, Trabzon, Kayseri, Sivas bizden cok cok iyi durumdalar. Üzerlerinde Besiktas formasi olmasa suan sonuncuyduk ve sene sonunda küme düserdik. Bizi bu hallere düsürenler utansin.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | polyanacılık oynamama gerek yok, gaza gelmeyede lüzum yok.. hicde umudum yok ne yalan söyliyim.. inşallah bi mucize olurda yanılırım..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |