![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Yönetim Bu Takımın Başında Oldukça, Daha Çokk Oooflarız biz..! yazıklar Olsun..! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Yapma gözünü sevim yaa...Siz öyle bi dediniz ki yok 5 atarlar yok ezerler falan.Ben enazından bu maçta iyi oynarız toparlanırız falan dedim.Galip geleceğimizede inancım sonsuzdu inönüdeki taraftarlar gibi.Ama yine klasik bir türk takımı gibi golü yedik.Ama dediğiniz gibi ezilmedik belkide ezdik.Ama işte skora bakıyoruz yine mağlubuz söylenecek fazla bişey yok onun için.Yıkıldım diyebilirim.Toparlanmak zor olabilir bundan sonra... | ||
| |
| | #5 | ||
| Guest
| herşey bitmiştr şuan lig de avrupada herşey patlama yapmamz gereken maçta kıytırıktan iki pozisyon çarpsınlar yat kalkma şut atama saldırama adam gibi yeter ya haram olsun o aldıkları paralar haram.küfürbaz oldum sayelerinde.evimizde bir puanda alamıyrsak artık yuh bize yaa | ||
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Liverpooldan 4 marsilyadan 3 portodan 3 Kardeş bu hayal bile degil ! İmkansızın ötesinde bir şey beraber bile kalsaydık Marsilya :6 porto:2 liv:1 bjk:1 Bu durumda 2 veya 3 olurduk ama şimdi herşey bitti Finish ! | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu taraftar işi bilmor kardesim evindeki bir macda susucan cıt cıkarmıcan 90 dk oynıcak o haysiyetsiz topcular o saman belki akılları baslrına gelir !!
__________________ BiR GüN HeRkEs BjK Li OLmAsIn BıRaKıNDa O aYrICaLıK bİzE KaLsInNn.... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazıklar olsun allah belasını versin böle futbolcuları ulan yönetim senin allah dahada belanı versin şerefssiz adam yeter ulan git artık şu beşiktaştan yeter be hep ağlıcakmıyız be hep mi ağlıcaz
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok böyle şey ya ibrahim toraman nasıl vuramazsın ya sanki tecrübesizsin 100 tane maça çıktın be adam ya at artık onu bu takımdaki herkes gol atmama sözümü verdi kale dibinde bile gol atamıyorlar artık olan taraftara oluyor valla kendi evimizde kaçırdık fırsatı.Rakiplerde artık bize karşı sert oynuyorlar hep,sert olunca onlar biz bişey yapamıyoruz hakemde onlardan yana olunca berbat oluyor durum.Adamlar sakatlandı gitti ya böyle takımda adam kalmıcak hep altyapıdan adam toplayacaklar A takım olcak PAF takımı.Kaşları açıldı adamların ya bumu futbol ya bumu şampiyonlar ligi ya bunun adı dünya dövüş şampiyonlar ligi ya offffff.
__________________ HİÇ BİRİ YOKKEN BİZ VARDIK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |