![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlak 3 puan.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | wala ne warsa seyıride var.bızım seyırcı ölüyü diriltir.artık takıma değil taraftara guveniyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | arkadaşlar şu porto dan korkmayın ya ayrıca portonun forumu felan varmı varsa bizde girelim
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnönünedeki ambians ölüyü bile diriltir.Bizimkilerde sonuna kadar mücadele ederler,savaşırlar başka çareleri yok çünkü.Yenermiyiz bilemem ama marsilya maçından çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum o maçta.Tabiiki taraftar sayesinde.Ama yensek bile gruptan çıkamayız biz bunu unutalım artık.İnönüde portoylan marsilyayı yenelim 3. olalım süperdir bence...Tabii ilk önce biz bi gol atalımda!!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı baslarına yıkalım.seyırcıyle beraber inş 3 puanı alcas.bizsiz bişi yapamıolar.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |