![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | endişeliyim bu mac oncesi aslında...Beşiktaşın macı alması gerek..Bize 3 puandan başka derman yokk..Almazsak artık hayal gibi bişey olur ust tur..ONU GECTİM EZİKLERE MADARA OLURUZZ...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Onurları,gururları,şerefleri varsa çıkıp adam gibi oynayıp bu maçı alırlar.Ama yoksa kendileri bilir biz ruhsuz topçulara ne yapçağımızı çok iyi biliriz.Biz yoksak onlar bir hiçtir bunu biliyorlardır herhal...Bu maçı ona göre oynayacaklardır.Aynı eziklerin intere oynadığı gibi.Aslında bu rezil cincon mağlubiyeetinden sonra portodan fark yememiz gerekir ama yinede güveniyorum işte.Bakalım futbolcularımızın kişilikleri nasılmış??? | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimde abi kesinlikle.. 9 defans cıkarız yine de yenilriz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 | |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |