![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Porto maçında son kez güvendim yenersiniz dedim yine yüzümü kara çıkardınız.Belki oyun anlamında yanıltmadılar ama tabelada ne yazıyorsa o önemliydi bu maçta.Onun için bu maç için net birşey söyleyecek bi durumda değilim.Artık toparlanmaları zor olur.Bobonun falan sakatlığıda ciddiyse gb bizi mağlup edebilir.Bide stump geldi onlara.Herşey rakip lehine.Hayırlısı... | ||
| |
| | #5 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı biletleri satışta A.A. Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının biletleri satışa çıkarıldı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda 7 Ekim Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı biletlerinin, Biletix'ten satışa sunulduğu bildirildi. Tükenmemesi durumunda maç günü stat gişelerinden de satışı yapılacak maç biletlerinin fiyatları şöyle: VIP Üst B/E..........: 200 YTL VIP Üst A/F..........: 150 YTL VIP Alt A/F..........: 110 YTL VIP Alt B/E..........: 135 YTL Numaralı Orta........: 110 YTL Numaralı Kenar.......: 90 YTL Kapalı Üst...........: 70 YTL Kapalı Alt...........: 50 YTL Yeni Açık............: 30 YTL Eski Açık............: 25 YTL | ||
| |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sevinmek için sevmedik!!! her zaman umutla bekliyoruz. İnşallah bu sefer olacak!!
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |