![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aha buraya yaziyorum, bu adamlar kimseyi alamaz.Ligi bumlarnan bitireceyiz,iyi kadromuz var,para yok,böylr kivirirlar!! Alsalarda 2. sinif oyuncu alirlar gene!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bilmiyorum ii olabilir carew. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yanlış hatırlamıyorsam carew türkiyeden ayrılırken türkiyede beşiktaştan başka bir kulübe gelmem demişti... tümer de diodu ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
carew bizden niye gitti... çocuğum eğitimi diye ama adam gittikten 2 yıl sonra ingiltereye gitti 1 yıl gecti 3 yıl sonra türkiyeden teklif geldi değerlendiriyom dedi... acıkca belli beşiktaştan rahatsız olduğu yani kücük buluyor adam şimdi türkiye gelebilrim diyorsa fenere gider bizim verceğimiz teklifle onlarınki bir olcakmı fener 6 milyondan giriş yapar bizse o parayayı onda verirsek geriye alcağımız oyncularla 10 milyonu aşarız ve rahat carew bize en az 7milyona gelir... ben böle düşünüyorum ve böle olacak diyorum... beşiktaşı seviyor olsa öle bi şekilede gidyom demezdi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | carew gelmese bile holosko gelsin....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |