![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şuanda bana göre Türkiye'nin en iyi sol bek oyuncusu ama tello'yu geri dörtlünün sluna çekip oonmun önüne anlaşabileceği çok yönlü bir solak lazım...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence fena deil. ibodan daha oldugu kesin. enazından geçtigi adamı tutmuyor.hayrettin iyi orta kesiyor ve iyi kademe yapıyor hayrettin gelince tellolyla beraber bişler yaparalar solda.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | pardon katilmiyorum vazgectim bonservesi 7 milyon ve satmayi düsünüyolarcünkü belki bilirsin hollandali edgar davidsin yigenini satin aldilar bitek onu oynatiyolar yada gabriel heinzeyi satin aldilar manchster unitedden. genellikle heinze ve davidsin yegeni Royston Drentheyi oynatiyolar. bence alabiliriz. bi kerede lükse kacalim. 7-8 milyonu basip. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |