![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #184 | ||
Guest
| herşey bitmiştr şuan lig de avrupada herşey patlama yapmamz gereken maçta kıytırıktan iki pozisyon çarpsınlar yat kalkma şut atama saldırama adam gibi yeter ya haram olsun o aldıkları paralar haram.küfürbaz oldum sayelerinde.evimizde bir puanda alamıyrsak artık yuh bize yaa | ||
![]() | #186 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Liverpooldan 4 marsilyadan 3 portodan 3 Kardeş bu hayal bile degil ! İmkansızın ötesinde bir şey beraber bile kalsaydık Marsilya :6 porto:2 liv:1 bjk:1 Bu durumda 2 veya 3 olurduk ama şimdi herşey bitti Finish ! | ||
![]() |
![]() | #187 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu taraftar işi bilmor kardesim evindeki bir macda susucan cıt cıkarmıcan 90 dk oynıcak o haysiyetsiz topcular o saman belki akılları baslrına gelir !!
__________________ BiR GüN HeRkEs BjK Li OLmAsIn BıRaKıNDa O aYrICaLıK bİzE KaLsInNn.... ![]() | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazıklar olsun allah belasını versin böle futbolcuları ulan yönetim senin allah dahada belanı versin şerefssiz adam yeter ulan git artık şu beşiktaştan yeter be hep ağlıcakmıyız be hep mi ağlıcaz
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hepmi bizi bulur böyle goller ya.. kanser ettiler bizi be ömrümüzden 5 sene yedi bunlar..
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |