![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten ya harika formalar zirve yapar yani tabi bunu gören yöneticiler fiyatıda güzel bi ayar çekerler
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ama arkadaşlar bu formada Türk bayrağı eksik onu da bi yere sıkıştırmak gerek
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | çizilen formalar güzelmiş keşke ona benzer bişey olsa.+UMBRO yerine başka bir marka olsa daha iyi olurdu..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | umbro kalitesiz yapıo..kumaş öle çok güsel deil...başka firmadn çıksa çok daha ii olur... ayrıca forma tasarımları güselmiş ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben en doğrusu eski formaları daha çok seviyordum PUMA çok güzeldi bence ama UMBRO'yu o kadar sevmiyorum ama çizilen forma çok güzel olmuş bence o formalar tutulur ![]()
__________________ iLk çIğLıĞıM , SoN nEfEsİm ,tEk AşKıM ;BEŞİKTAŞIM...!!! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pumayı ozledım ben bu senekı formalarıda begenmıorm hele su onunde turkcell yazan puma sıyah formalar wardı ya o formayı asla degısmem arkdas yuregı ıle cızmıs tbrk edıorum bnce umbro bukdar kotu yapmamalı chalseanınkı nıe daa guzel sayın yonetım ltfn formalarımıza ozen gosterınız ARMAMIZ MUKEMMEL ONA BSY DIEMEM ! | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=ESER]maalesef umbro bize chelsea gibi kaliteli forma uretmiyor ![]() bunlar forza da bi arkadasın yaptıgı formalar emegıne saglık kardeşlerimizin süper yapmıs ![]() ![]() bu da chelsea modeli ![]()
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |