![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu arkadaşın cizdigi formaları yönetime bildirsekte bundan yaptırsalar olmazmı ya bi toplu mail falan cekelim onlarda umbroya iletsin accayip güzel arkadasında dedigi gibi rekor kırar formalar baktık olmuyo site adına kendimiz yaptıralım ![]()
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gercekten arkadas cok guzel cizmis o formalari, bence rekor satis olurdu o formalarla..
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gerçekten ya harika formalar zirve yapar yani tabi bunu gören yöneticiler fiyatıda güzel bi ayar çekerler
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ama arkadaşlar bu formada Türk bayrağı eksik onu da bi yere sıkıştırmak gerek
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |