![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #323 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakalim 4 .forma süpriz olacakmis herhalde douple bilmem neyin adami söylde...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #325 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #327 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | malesef internet bakamiyorsun bjk tv evet arkadasalr suan hepsini görüdim ilk forma: beyaz kol ve yan taraflarda siyah var... ikinci forma: cubuklu arkasinda bjk ebmleminin cizgisi var yani numara icin öyle birsey vardi bizzde herhalda amokachi zamaninda adidas dir yanilmiyosam ücüncü: de beyaz ama cok hafif gree mi siyah mi ne cizgileri buluniyor cubuklu gibi. dörtüncü: ilkin aynisi tek ters.. yani siyah forma ve kol ve yanlari beyaz... evet vallah nedyim bilmyiorum en beyendim ilk forma ama üzüntüm o colaturka yazisi ayni gecen senenikine benziyo ve bence ücünüc formayi kirmizi olsaymis süper olurdu.... aslinda ben biraz daha güzel mordel beklerdim 31 temmuz da itibaren satisda olcak
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS Konu BJK1988 tarafından (19-07-2006 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #329 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #330 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya nasıl formalar bekliodunuz anlamadım ya.forma bu.beşiktaşın formalarıda herzaman sade olmuştur.amblemde kartal olsun dedik oldu.arkada numara yazan bolgede gölge amblem olsun dedik onuda yapmış adamlar.sadece cola turka yazısı çok adi duruyor.inşallah onada bi çözüm bulurlar.ben zaten her sene forma değiştirmeye karşıyım.forman ezelden beri neyse o olur.bi sene çubuklu bi sene damalı.bi sene gri bi sene kırmızı istemem ben.her sene küçük rütüşlerle modernleştirilmeli formalar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |