![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #334 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hicbirisi guzel deildi .. umbro kaybol beceremiyon bu isi Forza Puma
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #335 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado nun giydiği beyaz forma süper.Nobrenin giydiği çubuklu formada hoş.herkes bobo nun giydiği siyah formayı beğenmiş ama onuda ben beğenmedim.toromanın üzerindekinin zaten hiç bi özelliği yok.yakası falan iğrenç.Yani en güzeli delgadonun üstündeki.bence dizaynı 1.sınıf.O kadar abartmayın arkadaşlar.Buraki onlarca insanı yanlış yönlendiriyosunuz.Bu sene forma almadan yada eski formalarla maça gitmek yok.Herkes üzerine düşeni yapsın. | ||
| |
| | #338 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yazmisdin iki sayfa önde: malesef internet bakamiyorsun bjk tv evet arkadasalr suan hepsini görüdim ilk forma: beyaz kol ve yan taraflarda siyah var... ikinci forma: cubuklu arkasinda bjk ebmleminin cizgisi var yani numara icin öyle birsey vardi bizzde herhalda amokachi zamaninda adidas dir yanilmiyosam ücüncü: de beyaz ama cok hafif gree mi siyah mi ne cizgileri buluniyor cubuklu gibi. dörtüncü: ilkin aynisi tek ters.. yani siyah forma ve kol ve yanlari beyaz... evet vallah nedyim bilmyiorum en beyendim ilk forma ama üzüntüm o colaturka yazisi ayni gecen senenikine benziyo ve bence ücünüc formayi kirmizi olsaymis süper olurdu.... aslinda ben biraz daha güzel mordel beklerdim 31 temmuz da itibaren satisda olcak
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
| |
| | #339 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla formalara tekrar baktımda delgado nun forması hakketen çok güzel çıksın hemen alacam bi tane.çubuklu forma isteyenlerinde isteğine nobrenin forması yüzde yüz cevap verecektir.numara kısmı zaten güzeldi formalarımızın.bu sene herkese bir forma mutlaka şart. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |