![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #371 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
|
![]() | #372 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 31 Temmuzdan itibaren satilmaya baslanilacak
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #373 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar beğenmeyenler niye beğenmedi anlamadım?Bu formaların desenleri Chelsea'nin O.Lyon'un desenlerinin aynısı.Ayrıca çubuklu formanın arkasındaki arma gölgesi çok güzel olmuş.Keşke bütün formalara yapsalardı.En son 97-98'de yapmışlardı öyle çok güzel olmuştu.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #375 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #376 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #377 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Aslında bu yazı tipi daha iyi gibi ama bence en büyük sorun colaturka baskısının çok adi olması.Örneğin 100.yıl formaları olan bilir.BEKO yazısına bir bakın.Formanın kumaşı ile yazının üstü aynı.Çok güzel oluyor öyle.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #378 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Puma dahami guzel yapiyordu umro standart ayni | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Valla kimse kusura bakmasin elime gecen bir haberle sok oldum belki aramizda dindar arkadaslar olabilir , yada olmayan ama bu meseleyi bilenler olabilir.... Arkadaslar formalar IPEK ondan almayi dusunmuyorum ben , burda tartisma konusu acmak istemiyorum anlayan anladi bu meseleyi...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |