![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #421 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bi arkadasa ismarlayacaktim suan Tr de istanbuldaydi ama o zaman gelir heralde. insallah baskasi denk gelir yada bize nasip olur almak ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #422 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ben de beğendim formaları, inşallah hayırlı olurlar da bu sene şampiyon oluruz. Eziklerin dumur olması en büyük zevk ![]()
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #424 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşş bravo güzel formalar yapmışşsın ama şunu bi hayal edin simsiyah sadece bjk arması var futbolcu ismi bile yazmıcak arkada nike ın işareti bigun gercek olur inş.
__________________ çarşı herşeyye karşı...sana bile ![]() | ||
![]() |
![]() | #426 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BJK kuruluşundan beri Sihay ve Beyaz renkdi hiç de kırmızı olmadı bjk 100 yıl belgeselini izlemenizi tavsiye ederim ve tugrul yenidoğan gibi bi çok bjk tarih araştırması yapan bilinçli insanlar var onlara kulak asın derim ben...DELİKANLI ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ!!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #427 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben yine pek beenmedim formaları..geçen senekiler 10 üzerinden 2 ise bunlar 10 üzerinden3 tür yani.. Blki de tam olarak göremedim..ama Store'a gelsin,iice bi inceliycem..
__________________ HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KÜSKÜ!!! | ||
![]() |
![]() | #428 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | allah bu formaların terleriyle bizlere şampiyonluğu nasip etsin öyle yan gelip yatıp para döken başka klüplere ve federasyona şeklinde şampiyon olanlardan bizleri uzak tutsun ve bizlere ligde avrupada ve kupada güzel günler ve şampiyonluklar göstersin
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #429 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |