![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #432 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Beşiktaşlı futbolcular, 2006-2007 sezonunda giyilecek formaların tanıtımını yaptı. Uğurkan Erez’in kareografisi eşliğinde ünlü mankenlerin katıldığı tanıtım gecesinde formalar ve eşofmanlar oldukça beğeni kazandı. Kamp kıyafetleri ve yeni sezon formalarının ipek kumaştan olması başkan Yıldırım Demirören, ikinci başkan Murat Aksu, asbaşkan Fikret Ercan, genel sekreter Kenan Öner, Süleyman Eren ve Sinan Vardar’ın beğenisini kazandı. Beşiktaş’ın yeni formaları ve eşofmanlarının Ankara Karum, İzmir ve diğer kentlerde pazartesi gününden itibaren satışa çıkartılacağını belirten Öner, "Yenilenen güçlü bir kadroyla mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız, sahada savaşan ve hırsla mücadele eden bir takım seyredecekler. Allah bize 2007 yılı mayıs ayında bu formalarla şampiyonluk turu atmayı nasip etsin" dedi. kaynak : hurriyet link : http://www.hurriyet.com.tr/spor/4782...144&oid=10&l=1
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() |
![]() | #434 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #435 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 2 çeşit kumaş kullanılacak 1 tanesi taraftar formaları normal formadan daha ucuz ve tabi ki kumaşı biraz daha değişik diğeri ise futbolcuların giydiği kumaştan 69-70 ytl civarında bir forma ancak tabi ki çok daha kaliteli yani umbre bunu her tkaıma yapıyor taraftar ayrı futbolcu ayrı ancak tabi ki taraftar da istediğini alır parası hangisine yetiyorsa ! | ||
![]() |
![]() | #436 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla ben almayi dusunmuyorum eger ipek ise
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #438 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #439 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben 4 unude son 4 yılın en iyi formaları olarak gordum ben bu kadar iyi ve sık formalar olacagını tahmin etmiyordum 4 unude alıcam burdan soz veriyorum ama ipekse almam alamam cunku inancları icin yasayan biriyim maddi seyler icin maneviyatıma zarar veremem | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |