![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bunlari birileri, yönetime sunamazmi ?
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BU seneki formalrı ben beğenmedim umbro kalitesiz yapıyo hatta diğer urunlerinin kumaşıda kaliteli deil. busenki tişörtlerden aldım bi garip oldu bitanesinin rendi....şöyle nike felan olsa daha karizma dizaynları ve daha sade
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben en çok nostalji formamızı beğeniyorum. bu sene farklı olacak diyorlarsa farklı formalar çıkarmalılar. bir de basketbol forması neden yapılmıyor? geçen yıl bayan basketbolcularımız şampiyon olduklarında giydikleri tşörtler gibi değil maçlarda giydikleri formadan bahsediyorum. biz basketbolu bu kadar desteklerken neden yapılmazki bu formalardan! bu sene futbol takımında kimani gibi bir oyuncumu vardı formasını alalım, ama basket de olsa kimani nin kerem in forması kesin satardı. | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aranızda ben bu formadan almam diyen varmı.ben kesin alırım.ayrıca sahtesinede kimse para vermez çünkü bu forma almaya değer.umbro bize kaç yıl önceki modeli kakalıyo yaa.bizim yöneticilerde forma diye kabul ediyo.gs fb adidasla çalışıyo.bizimkiler umbroya laf geçiremiyo.toplu mail falan bişi yapoılması lazım.bu arkadaşın hakkını yedirmeyelim.
__________________ onur gurur kartal budur | ||
![]() |
![]() | #90 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |