![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ne tip futbolcudan ziyade neye ihtiyacımızın olduğudur neye ihtiyacımızın olduğuda açık güven ve motivasyon takımın güveninin tam olduğunu zannetmiyorum bu da motivasyonsuzluğu beraberinde geliyor tek şey futbolcuların güvenidir güvenleri yerine gelirse tranfere bile ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum tabii bide yönetim ?????
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ARKADASLAR MEN AZERBAYCANDAN BIR BESIKTAS FANATI OLARAQ DEMEK ISTERDIM KI SEVIMLI KOMANDAMIZ ::::::BESIKTASA::::::: EN GUZEL VE UNLU BIR FUTBOLCU DAHA LAZIM AMMA MEN BOBO -nu OYUNUNA GORE COX ISTEYIREM COX KRITIK GOLLARI VAR SONUNCU OYUN DA BUNA MISAL OLA BILER IMZA: ...:::::XXaKKeRR:::::...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte aynen bu tarz bişey ve forvetede mehmet yıldız gibi bişey
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence takıma ön libero dedigimiz savascı nitelikte iki transfer yapılmalı. Ayrıca sistem olarak 3-2-2-1-2 kullanılmalıdır. Çünkü bu sistem hem defansif hem ofansif konumlara cok cabuk adapte olabilir. Yani ataga cıkarken kaptırılan bir top o kadar da sorun yaratamayacak hale gelir. Yada top rakipteyken defans 5 liye dönüp arkada 1-1 önde ise alan savunması yapılır. Hücum gücü ise 2 ön libero ile göbekten, orta ikiliyle kanatlardan, forvet ve serbest oyuncuyla cok yönlü olarak sürkilasyaon edilebilir............. Nacizane bilgi ve görüşlerimle: ARZ EDERİM.
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | riise gibi bi solbek çok iş görür o olması gerekmez ama ona benzer bi oyuncu olması şart kafa toplarında usta,uzun taç atışları yapabilen...aslında bunların hiç birine gerek yok gökhan zan bi iyleşşe tamm
![]() |
![]() | #29 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VALLA BEŞİKTAŞA BEŞİKTAŞ İÇİN YUREĞİNİ ORTAYA KOYUCAK FUTBOLCU LAZIM. HEPİMİZ İBRAHİM ÜZÜLMEZ'E SALLIYORUZ AMA HANGİ MAÇINI HATIRLIYORUZ FORMASINI SIRIL SIKLAM YAPMADAN OYUNDAN CIKTIĞINI TAMAM BELKI COK YETENEKLI DEĞİL AMA ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIĞINA BEN İNANIYORUM AYNI SEYLERİ TAYFUR İÇİNDE SOYLEDİK O DA BASKA BI ORNEK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |