![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya kim bu adam bize yakışmaz.maçta dikkat ettim de gözlerinede sürme çekmişti.böyle i... kılıklı adamlarla işimiz olmaz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Deli Ibo gibi hayatta calismaz o adam onu söyleyebilirim. Caneri cokmu izliyorsunuz RUSYA liginde ??? he ? fenerbachce - cska macinda iyi oynadi.. sonra oyundan koptu cikti.. ben gördügüm bukadar.. eskiden ümitlerde forma giyiordu.. Bisey demiyorum simdide.. zaman gösterecek herseyi.. Insallah sizin dediginiz dogrudur... | ||
| |
| | #7 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Caner ile üzülmezi karşılaştıracak olursan ben 1000 defa caner derim. çünkü yakından takip ettiğim oyunculardan biridir. Rusya Ligi diyorsun beğenmiyorsun bizim ligimiz çok mu kaliteli. Rus ligi bizim ligten daha zorlu diyebilirim. | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Forvet ve defansa sağlam bi adam lazım zaten kulüpte para yok daha fasla çarçur etmesinler saçma transferlere paraları..
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu oyuncuyu ilk defa 2005 Peru 17 Yaşaltı Dünya Gençler Şampiyonasında seyretmiştim.Bir kere kesinlikle çk çok iyibir oyuncu,kanatlardan etkili olabildiği gibi uzaktan sert ve etkili şutları var gerekirse oyun içinde savunmaya yardıma da gelen bir isim.Sakatlğının boyutlarını bilmem ama müzmin br sakatlık problemi oksa takıma kazandırılmalı.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |