![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Holoskodan bin kat daha iyi. Euro 2008 elemelrinde.. seyrettim.. galiba kazakistana 2 golü vardi.. Holoskonun bir avantaji var. Holosko TSLgi iyi biliyor ve takimlarida. ama bence Makukula gelse süper olur | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bu ismi duydum, izledim bi kaç maçını.. carew in tarzı bi topçu.. faydalı olabilir ama şunu unutmayalım arkadaşlar.. sürekli oynamayan bi topçu kendini gösteremez.. higuain arjantinin en yetenekli genci seçilmişti.. üstüste 3 maç oynamadı.. transfer hayranlığını bırakıp elimizdekilerin kıymetini bilmemiz lazım.. çünkü onu gönder şunu al olmuyo böle,, istikrar olmalı | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Geçen senelerde gündemimize agali diye bir golcü gelmişti.Daha sonra adam ankaraspora gitti.2 sene dayanamadı gitti.Bide ankarasporda yanii...Bu adamda aynı o tipte bir oyuncu.Carewle uzaktan yakından alakası yok bence.Kıyaslanamaz bile...Çok ağır bir oyuncu.Tekniği çok zayıf.Aynı gsda bir dönem forma giyen lukunkuya benziyor.Aynısı gibi hatta.Onunda fiziği vardı ama yürüyemiyordu bile!..Uzun boylu birini alacaksak bu cole gibi olmalı.Yoksa hiç almayalım daha iyi.Yine yazık olur yoksa paramıza... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adamın bir kaç maçını izledim hava toplarında çok etkili ve hızlı bir forvet oyun stili çok güzel beşiktaşımıza yararlı olacağını düşünüyorum 14 maçta 7 gol attı bu sezon
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kac kişiyi alıyoz ya baska baska isimler kesin bi haber yokmu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş 1.93'lük Kongolu kule Makukula ile 2 Ocak'ta sözleşme imzalayacak. Kaynak:Atv haber
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |