![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu ne saçmalıktır ya Holosko için 6 milyon euro bonservis ücreti isteniyor halen görüşmeler sürüyor ken Milan Baros gibi bir oyuncu için 6 milyonu çok bulmaları enterasan bir durum bence yalan haber eğer 6 milyon doğruysa hemen alınalı derim | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya hepsi dümen.Arkadaşlar Allah aşkına bunların orta sınıf futbolcu alacak gücü olduğuna inanan var mı hala.Boşuna ümitle beklemeyin.İnşallah elimizdeki kadro iyi olur tek temennim bu.Bunlar gidene kadar isteyebildiğim en güzel şey bu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya zaten yönetimde azcık kafa olsa bu adamı o fiyata şak diye alırdı.zaten onun forma satışı bu fiyatı karşılar nerdeyse..sponsorluk da cabası...ama nerde bizde o yönetim...ayrıca avrupada saygınlığın artar.. | ||
| |
| | #7 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | valla arkadaşlar kolpa olduguna inanmaya başladım ![]() ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | az bile istemişler. bu oyuncu bizim anadolu kluplerinden birinde oysaydı satmak için en az 20-30 milyon isterlerdi holoskoda 5-6 milyon euro bu adamda 6milyon euro siz olsanız hangisini alırsınız ?
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
| |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sallama haber olduğu çok belli oluyor..! Atın da destekli atın biraz köstek BASIN..! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |