![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | palermoyla sergen 35 yaşındalar ama şimdikileri aratmazlar
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | werder bremenden diego hem 10 numara oyunkurucu açığını kapatır hemde tek forvetli boboya ikinci destek forvet görevi görür yani sergen-carew ikilisinin daha üst düzey versiyonu olur bence . ayrıca kaliteli bir sol bek ve mehmet topuz alınmalı diatta , nobre , ricardinho , ibrahim üzülmez gönderiliyrmu satılıyormu ne yapılıyorsa yapılsın ama beşiktaş bu futbolcu çöplüğünden kurtulsun aslında bu çöplük sınıflandırmasında rico paşanın o kadarda yeri yok ama avrupa stiline ayak uyduramıyor ve ağır yoksa yeteneklerine diyeceğimiz yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence şu anda gündemde de olan holosko yeterli. gerçi bu hakemlerle kimi getirirsek getirelim futbolcularında pek günahı yok ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yaa rkadaşlar kımı alcaksınız bu federasyonla buyuk oyuncu alırsn ama ne olucak bobo maçtan sonra aklım karıştı diyo bizim istediğimiz bir futbolcu bobo ve diper yabancı oyuncularımız aradığı zamaan sizce referansı nasıl olacak... ocak ayında holosko ve carew ama sezon sonunda gidişata göre daha kaliteli bı oyuncu olabilir.bilmiyorum haksızmıyım çok yi oyuncu alsak ta bizi şampiyon yapmayacaklar ne yazıkkı | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forvete hava toplarında etkili bir isim lazım ama bazı gerçeklerde gözardı edilemez bu hakemlerle ve federasyonla beşiktaşın önü hep kesilmeye devam edilecek
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |