![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu transferin bittiğini görmek istiyorum ibrahim akında satıldığına göre şart oldu bu çocuk artık | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | işte bize böyle oyuncu lazım
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demek transfer bitmiş e.hoca i.akın gitmeden önce bi sol kanat alıncak demişti
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben çok begenmiştim cska mçında ama bilmem nasıl. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Müthiş bir oyuncu transferi gerçekleştiği takdirde inanılmaz mutlu olurum.Aydın Karabulut hakkında söyledikleri de dikkat çekici 2006 yılının devre arasında transfer edildi ve kadroya da pek iyi olmayacakki, çok az dahil edildi.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU KADROYA YARARLI OLACAGINA KALPTEN INANIORUMMM IYI BIR OYUNCUUU DOGRUSU IZLEMIM OLE GOSTERIOR
__________________ Avni Akeri 500 KişiyLe Biz Basmadık mı Ali samiyen'i tıka basa doldurmadık mı Söyle kanarya sana kadıköyde koymadık mı Söyle galatasaray boyLe taraftarın var mı.. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |