![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Ertuğrul Hocaya Destek Veriyormusunuz? | |||
EVET Destekliyorum. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 79 | 75,96% |
HAYIR Desteklemiyorum. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 25 | 24,04% |
Katılımcı sayısı: 104. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #52 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erturulcuyum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle destekliyoum..O hem Beşiktaş'a hemde Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | sonuna kadr destekliorm..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş teknik direktörülüğü Sağlam'a beş gömlek büyük geldi. Bu sene de şampiyon olamayız... | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fahri olayından sonra artık desteklemiyorum.Çünkü baskılara direnemediğini düşünüyorum.Sırf görevde kalma uğruna bazı yanlışlara sesi çıkmıyor.Ama sunu unutuyor sanırım yarın bu takım başarısız olunca (umarım olmaz) sinan engin ile başkan sucu ertuğrula yıkacaklar ve kendilerini yine bir sezon daha başımızda tutacaklar.Degişecek tek sey teknik direktör olacak.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ertugrul saglam tam beşiktasa yakısır bı teknık dırektor sonuna kadar arkasındayız
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |