![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Ertuğrul Hocaya Destek Veriyormusunuz? | |||
EVET Destekliyorum. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 79 | 75,96% |
HAYIR Desteklemiyorum. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 25 | 24,04% |
Katılımcı sayısı: 104. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | elbette, ben o yorumlara bişey demiyorum zaten, beşiktaşlılardan hiç beklemediğim bişey okudukça şaşırıyorum...
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. Konu haricia tarafından (18-07-2008 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bende destekliyorum | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Bizim ilk hedefimiz lig şampiyonlugu kim ne derse desin onu alırsa bu maçların adı bile geçmez.... | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | dün avrupadan elendiler bugün de ligden elenirler bu yıl beşiktaşta inan ki iş yok nereye kadar balık baştan kokar demir ören o koltuga yapıştı gurursuz onursuz ertugrul saglam tecrübesizligin kurbanıı
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul u deteklemeyenler ;Beşiktaş üzerinden başarı kovalayanlardır..Ne yani her maçı kazanacak diye bir kural mı var..Yok neymiş,takım yenilince utanıyormuş..Hayatında ayağını 1 kere topa vuran insan bilirki futbol her sonuca açık bir oyundur ve asla mağlubiyetten utanç duyulmaz.. Eğe Beşiktaş yenildi diye utanan varsa eyvaaah ki eyvah... Başka utanacak şeyi kalmamış... Beşiktaşı her koşulda ve şartta destekliyorum..Bu üzüntüyü kim yaşattıysa onlar bizi sevindireceklerdir.. Panik yok...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben kim ne demiş hiç umrumda değim benim doğrum kendime doğrum ben ertuğrul hocayı seviyorum tamamen iyi niyetli bişiler yapmaya calısıyo ama futbolcular oynamıyor hocada sorun yok gs de hoca yok ama futbolcular oynuyor sorun burda işte ben o yusden ertuğrul hocamı sonuna kadar destekliyorum | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne destaği ya kafa mı buluyosunuz rezillik acil istifaa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |