![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
__________________ Yeter Artýk!!! Ýstifa Etme,Ýntihar Et!! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Yardýmcý Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eleþtiriye karþý deðiliz,sonuç olarak baþarýsýzlýk ortada,ama eziklerle ayný kelimeleri kullanmak,size yakýþmýyor,þimdiye kadar en güzel tepkiyi veren ve ilgiyi gören istila etme istifa et videosu oldu,orda bile Sayýn Baþkan diyor,bence adam gibi eleþtirmek lazým
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Niye tepki veriyorsunuzki bý kadar anlamadým yani, tüpçülük de iyi bir meslektir hemde adamýn iþi o tüpçü iþte ne diyelim yani tüpçüye tüpçü diyeceðiz tabiiki. O gitsin tüp satsýn býraksýn bu iþleri. | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
benim kanaatim sizin sevdiðiniz saygý duyduðunuz adamlarý ben sevmeye bilirim bu normal deðilmi burada isteyen syýn baþkan isteyen tüpçü der zaten herhangi bir kulüp taraftarý bile oturduðu makama saygýsýzlýk yapamaz bende tüpçü diyenlerdenim ama madem kýzýyorsunuz sizin hatýrýnýza SAYIN tüpçü derim | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
azizLerin yaLnizLigi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sözünü tutmayacak, Beþiktaþ'ý rezil edecek, sonra nie tüpçü dedin .. Ben terbiesiz olucam .. Komik sadece .. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Diþi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya ben anlamýyorum TÜPÇÜ NASIL HAKARET oluyormuþ bu memlekette bin tane bu iþten para kazannan insanlar var soruncada tüpçüyðm diyolar kendilerine hakaret mi ediliyo yani tüpçü hakeretse tüp satanlara ne dicez? bilgiliye de playboy diduk ![]() ![]()
__________________ ___Beþiktaþ bir Gerillanýn Hayata Ýtirazýdýr.__ ___Susarsa ÇATIÞMA, Konuþursa SAVAÞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaþlarýnýzla paylaþýn |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |