![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar ne kadar kötüde olsa bu BEŞİKTAŞ başkanı adama saygım yok ama bulunduğu mevkiye saygım var o koltuk saygıya değer ve o yüzden bile tüpçü denmez. bazı kurumlar yönetenleri kötü bile olsa saygıya değer ayrıca fblilerin bir başkanı Atatürke süikasten asılmış bizimkisi en azından beceriksiz hiç olmazsa süikastçi değil
__________________ gidin ya d&d | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eleştiriye karşı değiliz,sonuç olarak başarısızlık ortada,ama eziklerle aynı kelimeleri kullanmak,size yakışmıyor,şimdiye kadar en güzel tepkiyi veren ve ilgiyi gören istila etme istifa et videosu oldu,orda bile Sayın Başkan diyor,bence adam gibi eleştirmek lazım
__________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim kanaatim sizin sevdiğiniz saygı duyduğunuz adamları ben sevmeye bilirim bu normal değilmi burada isteyen syın başkan isteyen tüpçü der zaten herhangi bir kulüp taraftarı bile oturduğu makama saygısızlık yapamaz bende tüpçü diyenlerdenim ama madem kızıyorsunuz sizin hatırınıza SAYIN tüpçü derim | |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Niye tepki veriyorsunuzki bı kadar anlamadım yani, tüpçülük de iyi bir meslektir hemde adamın işi o tüpçü işte ne diyelim yani tüpçüye tüpçü diyeceğiz tabiiki. O gitsin tüp satsın bıraksın bu işleri. | ||
| |
| | #7 | ||
| azizLerin yaLnizLigi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sözünü tutmayacak, Beşiktaş'ı rezil edecek, sonra nie tüpçü dedin .. Ben terbiesiz olucam .. Komik sadece .. | ||
| |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya ben anlamıyorum TÜPÇÜ NASIL HAKARET oluyormuş bu memlekette bin tane bu işten para kazannan insanlar var soruncada tüpçüyğm diyolar kendilerine hakaret mi ediliyo yani tüpçü hakeretse tüp satanlara ne dicez? bilgiliye de playboy diduk adam memleketin bir numaralı kazanovasıydı ne var bunda . Tüpçülük ne zamn aşağılayıcı bir SIFAT oldu ben çözemedim. Aize de KAÇAKÇI mesela adam hiç gocunuyo mu MESLEĞİNDEN )
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |