![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 23 yaşında bir oyuncu her türlü yeteneği var. 5 milyon euro ilk olarak fazla gibi gelebilir ama kesinlikle fazla değil avrupada adınını sayını duymadığınız ne isimler 5 milyon euro ve üstüne başka takımlara transfer ediliyor iyi futbol iyi futbolcu ile oynanmalıdır. Beşiktaş geleceğe çok büyük bir yatırım yaptı tıpki delgado'daki gibi. herkez baroş,carew i alsaydık diyor evet lyon a.villa 6-8 milyon euro fiyat biçiyorlar ama futbolcu gelmek isteyecek mi? senelik 2.5 milyon euro+maç başına 15 bin euro verebilirmiyiz. Türkiyeye gelmek isteyecekmi gibi dertler olacak. holoskoda durum farklı adam avrupanın en iyi kulüplerinde forma giymek için önce Beşiktaş'ta süper bir futbol oynaması gerektiğini söylüyor adamın hedefi Beşiktaş değil avrupanın en büyükleri bakalım başarabilecekmi? koraydan ben ilk geldiği sezonun haricinde hiç bir sezonda memnun olmadım. çok çabuk düşüyor i.üzülmez gibi ve şişirme toplarla futbol oynuyor. burak zaten bildiğiniz gibi... Bence mantıklı ve iyi bir transfer hayırlı olsun. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YAAAAAAAAAAAAAAAAAA Şaşırcak ne varki Holoskoda , higuende diattada vs vs vs tayfundu okan buruktu ali güneşti juanfrandı carttı curttu rüştüydü falandı filandı yani sanki Yıldırım Demirören iyi bir transfer (akla mantıga) Beşiktaşın bütcesine , kadrosuna zara vermicek transfer yapmışta bugune kadar holosko ya 5 fazla değil mi diye tartışıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahmetuulllah var 20milyon euro onu alsın yönetim daha futbola başlamadı yakında bulurlar , getirirler onuda a.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya sene sonu ertuğrul beyle kol kola giderler..ben holoskoyu bjkye transfer eden zihniyeti çözemiyorum bunca millet ya bu işten anlamıyor yada bunlar bi işler çeviriolar...ertuğrula hiiçççç güvenim kalmadı bitmiştir artık..sırf küçük düşündüğü için böle küçük topçular alıyor çok görülmez sene sonu ikisini de yollarız ne olsa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o zman özür dilemeyi de bilirim,sen holosko madara olursa ne diyeceksn
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| |
| | #9 | |||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ertugrul hocaya laf yok nasıl taraftarsın sen, ![]() | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen katılıorm yaa dikkatimi cekti her msjında ertugrula laf sokuosuna anlamadım gitti yaa cok heyecanlısın içini döküosun yada futboldan anlamıosun brz sabret yaa 3 puan gerideyiz sadece elbet güzel futbolda gelir ali tandoganı delgadoyu serdar özkanı tekrardan yıldız yapan ertugrul deil mi bu ne acele yaa | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |