![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Söylenebilecek herşeyi söylemişsin.Sezon başında burda olan arkadaşlar bilir Tello için onca laf söylendi ama şimdi herkes başına tac ediyor. Beşiktaşlıysan desteklemek zorundasın. Daha Holosko sahaya bile çıkmadan bu akdar negatif düşünceler. Transfer de sadece Koray için üzülüyorum Burak gitmeyi çoktan haketmişti. Vede ekliyorum Holosko' dan çok daha fazlasını kazanacağız.. Bekleyelim sadece, en baştan gemileri yakmanın köprüleri yıkmanın alemi yok. Vede Holoskoyu desteklemeyenler Holosko gol atınca yada iyi bir form sergileyince sevinmesinler mümkünse...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko transferi herkesin beklediği bir transferdi,transferden sonra herkesin üzüldüğü nokta verilen rakamın büyüklüğü ve sevilen bir oyuncu olan korayın gönderilişi,bu olaylar transferin başka bir boyutudur,yönetimin kararıdır ama bu holoskonun kalitesini değiştirmez,ben hala holoskonun takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum,beşiktaş taraftarı da holoskoyu en güzel şekilde karşılayacaktır inönü stadında,protesto edilmesi gereken yine yönetimdir,daha ucuza maledilebilirdi,yanlış bir transfer politikası izlendi yine her zamanki gibi
__________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | |||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | HOLOSKO YA KARŞI DEĞİLİM TRANSFER POLİTAKASINA KARŞIYIM BÖLE TRANSFER OLMAZ PARA NORMAL , AMA KORAY VE BURAK OLMAZ KADRONDA BOBO , HİGUAİN VAR .. HOLOSKONUN FUTBOLU İLE AYNI TİPTELER... BU ŞEKİLDE TRANSFERE KARŞIYIM AMA HOLOSKO YA KARŞI DEĞİLİM BU TRANSFER TAMAMEN İŞ BİLMEMEZLİKTEN KAYNAKLANIYO!!! | ||
| |
| | #7 | |||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu nasıl iş kardeşim herkes holosko transferini yerden yerelere vurdu şlimdide hak veriyor bu görüşe başından beri düşüncelerine katılıyorum | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |