![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | İnşallah bundan sonra onun için hayırlısı olur. Ama bir gerçek var ki Beşiktaşımız için hayırlı olmadı. Ne Burak, ne Koray, ne de İbo bize yük olmuyordu. Sabretmesini bilmiyoruz. Aldığımız adamları kenarda oturtup gönderiyoruz. Higuain'i de harcamazlar inşallah... Lütfen biraz SABIR ! ! !
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (07-01-2008 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Burak ve beşiktaş için en doğru karar ben futbolculuğuna bişey demiyorum ama beşiktaşta oynayacak kalitede olduğunu sanmadım hiç bi zaman.belki daha sonra..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | caner ve holosko'da olduğu gibi sora pahalılanınca alır. ![]()
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayırlı olsunnnnnnnn ıns eskı formuna doner sonrada besıktasa gelır ıns
__________________ Avni Akeri 500 KişiyLe Biz Basmadık mı Ali samiyen'i tıka basa doldurmadık mı Söyle kanarya sana kadıköyde koymadık mı Söyle galatasaray boyLe taraftarın var mı.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çocuga hiç sabır gösterilmedi artı kendi yerinde de oynamadı kaka dan farkı son vuruşlarda acaba atamazsam ne olur diye düşünmesi
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bence gıtmemelıydı ısrarla soyluyorum yetenekli illa yıldız olunca mi farkına varcaksınız genc daha umarım kartala doner bırgun... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Iyi oldu ya orada daha mutlu olur ![]()
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |