![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gs lider averajla ama bizle aynı puandalar liderliği paylaşıoruz... ancak oyuncularımızın para durumu ciddi sanırım maç boyunca çok berbat top kayıpları yaptık sankşi umursamaz bi tavır içinde gibiydiler. anlam veremdim tek savbaşan kaya idi.. nicevic 5 dk içinde6-7 top kaybı yaptı.. anlam veremedim..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zorda olsa kazanmısız ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kardeş telekom maçı bu haftamı?Devre arası tatili olabilirmi diye sordum.Ona göre gidecemde... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Onur, dün NTV deki Son Period programında yarı devrede tatil yok demişlkerdi... msn e girince en sana kesin olarak söylerim.ok...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aynen katılıyorum.. Bir an önce toparlanıp y top oynamamız laızm...çok yop kaybı yapıoruz ve çok ribound veriyoruz.ç Drabnijak boşa geldi. hala tek savaşanlar kaya ve ncevic..E Onlarında gücü bi yere kadar...
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |