![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cok zor boyle transferleri gerceklestirmek boyle bir adam illaki bir yere transfer olacaktir ama olursada juventus milan gibi klupler onun icin ilk sirada gelecektir veya ispanyadan bir takim ve emin olun bu adami herkez kadrosunda gormek ister | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tecrübeli adam yaramıyo bize fazla örn:kleberson ailton rico
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadas sanki yabancı hakkı sınırsız 1 adam alacaz oda stoper mevkine ...albelda ii topcu ama suan gündeme gelmesi bile mümkün deil... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Sevinmek için Sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adamın valencia da oynadıını düşünürsek eminimki holoskodan daha pahalı olur bunada mali gücümüzün yeteceniini sanmıorm we peşinde koşan çok takım wardr bize gelmez
__________________ Cehennem Buz Tutana Kadar Beşiktaşlıyız | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |