![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BENCE BUNU ALMASINLAR BAKININ 1 GÖMLEK USTU. SONG,ZAGO JUAN CRIS TARZINDA OYUNA IYI TOP SOKAN BIRI LAZIM BU SOKMAYI BIRAKALIM TUTAMIO DAHA.BOUMSONG KAPALI DEFANSTA IYI OYNAR AMA BIS ATAK OYNUYORUZ BU VIDEO DAKI GBI ÇOK POZISYONLA KARŞI KARŞIYA KALIRIZ. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sürekli bi adam sürekli bi adam hayırlısı olsun beşiktaşımız için artık yorum dahi yapmak istemiyorum transferle ilgili..!
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dün Juventus - Empoli maçında izledim, odunun önde gideni : ) Sayesinde Juventus 3 gol yedi.. Onlarda eminim göndermek için takım arıyorlardır.. böyle bi adamı yıldız oyuncu diye yutturmasınlar.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani adamın özellikleri biliniyor , gelen topu kessin biçsin , başka bir numarası yok yönetim yavaş yavaş zemin hazırlamaya başladı , önce kulüpler vermiyor dedi , sonra iyi oyuncu almak zor dedi , sonra acaba başka bir mevkiyemi yapsak dedi , şimdi basın toplantısını dinledim hocanın , haftaya netleşecek diyor transfer, bakalım o meşhur haftalar ne zaman gelecek , her hafta öbür hafta deniyor , hayırlısı , kaliteli adamın ne işi var devre arası burda zaten , meite , beto , yıldız adamlar, zaten gündeme bile girmemeleri gerekiyordu da neysee artık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fazla güvenmeyın bence bu adama ben fazla begenmıyorum | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |