![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Mellberg'le ilgili yazdığın herşeyin noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Ama zencileri küçümseyici,hakaret boyutuna ulaşan ifadelerin onları değil seni küçültür. | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bahsedilen futbolcuların kariyerlerini çok ii bilmiorum.ama bu mesaj olayı komik olmuş..bi futbolcu alınsın istiosak doğruca bjk storelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zenci olayi icin aciklama getirmem lazim. 1. Ben zencileri asagilamak istemedim. Ben istatistiki acidan yaklastim. Dolayisyla bu tarsismalarai burda keselim. Bize fayda saglamaz. Hem hedefimiz Mellberg. 2. Defans oyuncusu 100% cok zeki olmasi lazim. 1 hatasindan dolayi mac kaybedebilirsin. Forvet gol kacirabilir. O kadar onemli deil. 3 kaacirsa 1 atsa kahraman olur. 3. Istisnalar kaidei bozmaz tabi.. Ama bizim risk alacak durumumuz yok... 4. Iyi Zenci futbolcular genelde orta saha ve forvet oluyor... Kosacak savasacak... Adamlarin fitratina bu uygun... (Avrupadaki en basrili afrikali futbolcular secilmis..Ilk besde1 tane defans yok) Son Soz: Yaratilani severiz Yaradandan oturu... Fener zenci sever... Gelsin pascal gibi bir forvet.. Basimizin ustunde yeri var....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar taraftar mellberg i istiyosa bunu yönetimin duyması lazım yani yönetime sesimizi duyurmak lazım kasımpaşa maçı iyi bir fırsattı ama sanırım kullanılamadı bir an önce bir şekilde sesimizi duyurmamız lazım mellbergi alsın bütün akrabalara mellberg forması alcam sözzzzzzzzz
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biraz gec kalmis olabiliriz... Bu maci ve Baskanin Sigara icisini gordukten sonra, Sinan Engin ve Ertugrul ucaga binmistir.. bile... Stoper alacam diye.. onune geleni alacaklar.. Betoyu alacaklar sanirim.. Ilk durak ispanya sanirim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı pankart açsa ii olur bence. Melberg in Meite out ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Meite- Bence diattadan farki yok...Hem stoper hem sag bekmis... (Zenci den defans olmaz. zeka lazim.. onlarda yok...) ırkçılık yapma arkadaş türk milli takımınında yıllardan beridir defansı iyi değil savunma zaafımız var ?????
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |