![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yeter artik... Adam gibi adam alin... Sorun paraysa, yonetim para bulamiyorsa, Taraftar SMS ile verir... Melbergun sozlesmesi bitiyor. Aston villada 7 sene oynamis. Degisiklik isteyecek. Aston villa ile sanirim anlasamadi. Juventus pusuda bekliyor... Aston villa bedelsiz gondermektense en azindan para kazanark gondermek ister. Yonetim, Boumsoung a 5 milyon avro verdilerse, Aston villa 5 milyon avroyu havada kapar... En buyuk korkum, Boumsongu Juventusdan almamiz ve Juventusun da bu kazmanin yerine Mellbergu almasi.. Bu olursa, dayanamam... Boumsong- Dengesiz Beto- Sorunlu Meite- Bence diattadan farki yok...Hem stoper hem sag bekmis... (Zenci den defans olmaz. zeka lazim.. onlarda yok...) Melberg super. Gokan Zana ,Toraman ve Kas a cok sey ogretir.. Tek sorun yasli olmasi(31).. kendine bakan Defans 35 e kadar oynar... Maldini 40 yasinda oynuyor... Kaldiki besiktasa gelen hangi yabanci 3 seneden fazla oynadi... Mellberg, Besiktas da 3 sene oynar.. Arkadaslar Yonetimden tanidigi olan yok mu duysun sesimizi... Besiktas TV nerdesin.. Facebook da grup mu kursak... Olaf Mellberg Besiktasa diye!!! saygilar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |