|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|  | 
|  20-01-2008, 01:40 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 18   | senı taktır edıyorum ama ben ınanmıyorum bence sende bıraz dısardan bak o paraya neler alınırdı bır dusun 3 4 kısı takımı sırtlayıp gıdıyor duva edelımde onlara bıse olmaz ve hale delgoda ıle kıyaslayanlara hayret edıyorum bu arada bobo topa vurmasını bılmıyordu dıyen arkadaslarda bı dusunsun bobo bızım en akıllı yatırımımzdı kım kesfettı ıse helal olsun para ıcın crew gıbı satmazsak daha nobre ıle cok işler yapar 
				__________________ """Işıklar Söndüğü Zaman Tüm Fenerliler Güzeldir""" | ||
|   | 
|  20-01-2008, 01:36 | #2 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37 
				 Tecrübe Puanı: 21   | tabi ya ayağının tozuyla gelir gelmez her maç 2-3-4- hatta 5-6 gol atardı tatmin olurdunuz belki .YAAA adam manisdan yeni gelmiş inönüde taraftarı görünce neredeyim ben dedi.noooluyoo burada dedi.heyecandan ayakları titremiştir eminim.takıma alışsın HOLSOKO nun nekadar iyi olduğunu hep birlikte izlicez.(ayrıca bu maç yerinde oynamadı.) 
				__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
|   | 
|  20-01-2008, 01:37 | #3 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35 
				 Tecrübe Puanı: 19   | ewet bn ınanıyorum..nyse arkadaşlar size ii gecelr sohbetnz ıcın tesekkurler 
				__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   | 
|  20-01-2008, 01:42 | #4 | ||
|  Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46 
				 Tecrübe Puanı: 19   | türk insanının tipik yapısı mıdır bu acaba, holosko kaç maç oynadı ki tartışılmaa başlandı, hele ki oynadığı maçlarda da vasatın üstünde oynadıysa, ilginç valla, ne diyelim... 
				__________________ eternity... | ||
|   | 
|  20-01-2008, 01:59 | #5 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46 
				 Tecrübe Puanı: 20   | forveti gag kanat oynat,sag kanati sag bek yap,bu defansa stoper almanasil mantik anlamadim!! Bu defans sac bas yolduruyor!!! 
				__________________ The Champion was born in 1903 | ||
|   | 
|  20-01-2008, 04:56 | #6 | |||
|  Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 20   | Alıntı: 
 ha yönetımı eleştrelım ama adamın günahı yok.sezon başında 2 mılyn euro ıstedıler yönetım çok gördu. | |||
|   | 
|  20-01-2008, 10:34 | #7 | ||
|  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 19   | ya nedense hiç kimse bu adamın nerde oynadığına bakmıyor. adam yokluğunda üçlü defans yapyık holoskoyu sağ kanatta oynattı. buna rağmen iyiydi. takım tam kaadro çıktığında görmek lazım serdar bi dönsün o zaman bkalım takıma | ||
|   | 
|  20-01-2008, 14:37 | #8 | ||
|  Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39 
				 Tecrübe Puanı: 19   | halilkartal, türkiye/sinop 02.06.2007 17:27 çok gereksiz bir transfer, beşiktaş takımında onun mevkisinde oynayan daha iyi ve yetenekli futbolcular var, bence onlara fırsat verimesi gerek. onu almak yerine beşiktaşın en zayıf mevkisine daha iyi oyuncular alınabilirdi  ahmed1903, türkiye izmir transfer lazım yedek bir sol bek olur bu adam bir forvet gerekli bjk ye çarşı 35 bakın tello ilk geldiği zaman hakkında neler konusuluyordu.Ahh ahh hiç akıllanmayacağız.Holosko nobre ile forvette oynasın arkasında da delgado oynasın.Şampiyonluk için imza atarım.Sabır... özellikle sampiyonlar ligi ön eleme maclarında tello için yapılan yorumlara bakın arkadaslar.Hele delgado gecen sene yerden yere vuruluyordu.Sabır sabır sabır...kolpa basının oyunlarına gelmeyin hemen 
				__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (20-01-2008 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   | 
|  20-01-2008, 15:09 | #9 | ||
|  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 18   | yalnızca gol atmakla başarılı damgasını vereceksek bobo hariç herkesi satalım o zaman.Bence holosko süper bi futbolcu zamana ihtiyacı var uyum süresini atlatsın siz o zaman görün ki  kasımpaşa maçında da gayet iyiydi bence.Bu adam bizde çok ii işler yapıcak görün. 
				__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 |  | 
|  |  |