![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dneme-yanılma yoluyla 4 yılımıza maloldu am sonunda en azından hücum gücü olark iyi bir kadro oluşturuldu, eğer benzer hatalarla beklenen malum özelliklere sahip iyi bir stoper ve ondan daha önemli olan bir sol bek transferi yapılarak bu oluşum sonuçlandırılmazsa yine başa döneriz, sırf birini getirmek için transfer yapılmaz, bulunamıyorsa sezon sonuna kadar izlenir ve bu adamlar bulunur, dünya yıldızlarını getirmenizi isteyen yok, unutulmamalı son zamanlarda yapılan yabancı transferleri içinde maliyeti ve yıllık ücreti en düşük olanı tello, illa ki ispanya, italya veya ingiltere'ye bakmanız şart değil, romanya, yunanistan veya bulgaristan'dan da aradığımız özelliklere uygun adamlar bulunabilir, bir kere de hatalarınızdan ders alarak birşeyleri yapın ya...
__________________ eternity... | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben gerçekten kafayı yemek üzeryim .aslında TUS a çalışmam gerekiyor ama ben sürekli BJK kimi alacak diye meraklardayım..kaliteli uzun boylu geriden top yapabilan bir libero,stoper almamız için ettiğim duaları kendim için etmemişimdir şu hayatta.artık bıktım desem de her sabah yeni bir umutla sarılıyorum gazeteler,haberlere.gerçek mutluluk BJKın mutluluğudur benim için dualarımı hiç eksik etmeyeceğim ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bencede sart tabiki stoper ama kaliteli topculari devre arasinda vermiyor kendi takimlari yada inanilmaz paralar yatirman lazim bence eger dedigimiz ve aradigimiz ozelliklerde birini bulamiyorlarsa bosyere transfer yapmasinlar cunku gelen adamin takima cuk diye oturmasi lazim yoksa takimi bozar sezon sonu iyi bir sol bek ve stoperle beraber bu iyiye giden yapilanma sonuclandirilmali yoksa tekrardan suyu cikabilir takimin buyuk ihtimalle gelecek yeni federasyonda yabanci sinirlamasini kaldirabilir eger kaldirirsa sol bek de kesinlikle alinmali | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | harika olur ama hayal
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam sakat bosuna gelsin falan demeyin ... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Daha önce edmilsona talip olmuştuk fakat 4 aylık bir ağır sakatlığı vardı onun için vazgeçilmişti. şimdiki durumunu tam bilmiyorum ama tecrübe ve özellikle ön libero ve stoper mevkisinde dünyanın en iyi oyuncuları arasında olduğu kesin. keşke böyle bir transfer olur. fakat devre arası işler çok zor. iyi olan oyuncuyu hem getiremezsiniz hem de kulübü bırakmaz edmilson fazla şans bulamıyor diye bir nevi belki o da çok zor gerçi ama ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |