![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hocadan daha mı iyi biliyorsunz yaa ne biçim yönetici bunlar anlamadım gitti bitane doğru iş yapmıcaklar mı yaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
eEe tabiiiiiii paranın yarısından çogunu holoskoya veririsen böyle olacak tabikide şimdi artık holoskoyu sokar savunmaya... ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Transfer degil, komedi sanki!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan ne bahtsız bir takim ya ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
vallaha bıktım şu holosko muhabbetinden... yeter yya adam geldiginden beri futbolun güzelligini gördük bol gol pozisyonu.... yönetim defans alır oda iyi olur sonra bi sorun daha çıkarırsınız.. bu kezde sol bek dersiniz.. yönetimin arkasında deilim ama bölede karşılaştırma yapmayın artık | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim takıma 20 tane futbolcu+1 tane hoca+4 tane yönetici lazım çünkü bunların hepsi MINDAR oldu
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |