![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | büyük takim, normal yani...aslinda biz kendimizi onlarla bir keseye atmamaliyiz, yani fble hele hiiic, büyük takim neymis görsünler, insallah daha da yukariya tirmaniriz, ilk 20ye girsek offf sahane olur....türkiyenin gururu.... | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Ya Bunlar Bari Futbolculari Havaya Sokmasa!!!! | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkes tanısın beşiktaşımızı,ezikler ve cinconlar haddini bilsin ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en kötü zamanımızda bile türkiye nin gruruyuz tabi bu bize yetmez bu sene 3 kulvarda da çok ii şeyler yapacaz bence ve sene sonunda bu sıralamada ilk 15 e gireriz die düşünüorum
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | geçenlerde gazeteleri okudum.herkes fb nin gs yi avrupada solladığını manşet atmıştı. en son dip not yazmışlar bjk ikisinin de önünde diye... bu medya beni çıldırtacak.çok uğraşıyorlar ama bjk yi bir türlü indiremiyorlar.kartalım hep havada.ve havada olmaya devam edecek... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |