![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helal olsun kardeşim benda tam şimdi bunu yazacaktım ilk 10a giricez kesinn
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aramızda uefa listesinin en başında olmamaz gerektiğini söyleyenler var ama; 1. bu takımlar senelerdir belli oturmuş kadrolarıyla mücadele ediyolar 2. kendi ligleri çok zor olmasına rağmen başarı yakalamış takımlar 3. her sene bi teknik direktör değiştirmiyorlar şuan ben Beşiktaşımızdan çok umutluyum ve her zaman destekçisiyim herkes elinden geldiği kadar kombinesini alamıyorsa forma,t-shırt, kravat vb. alarak katkıda bulunmalı ki klup güçlensin ben 2 kombine 2 forma aldım bu sene, lütfen başarı istiyorsak bizde üzerimize düşeni yapmalıyız.
__________________ "SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK" ULANN.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Dahada yükseleceğiz inşallah.Bu takımdan,bu kadrodan çok şey bekleniyor artık.He bu arada bugunku kiev maçından sonra uefa toplanıp eziklerin sırasını biras daha aşağa çeker heralde,bu sıra bile çok onlara...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| 59. olmamız iyi bişey değil ya kim var ki bizden daha iyi 59 takım tamam barca, real, m.united, inter, juve, vs... bunlar 59 tane takım değil ki bence daha da üstlerde olmamız gerekiyordu...ama burda tek sevindirici olay ezikleri birkezdaha ezmemiz adamlar ağızlarını açsa tr nin en iyi takımıyız en büyük takımıyız falan...şimdi biz demiyoruz onlardan iyi olduğumuzu uefa diyor...buda onlara kapak olsun.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |