![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya abi bırakın su youtubetan adam önerme işlerini ...çok mu fm oynuyorsunuz... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bir takımda 2 delgado olmaz ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yau millet kusura bakmayin ama BJK artik transfer yapamiyor, kötü futbolculara yüksek para veriyor ve ellinde olan futboluclari satip yerini dolduramiyor, ne bicim is bu ya ???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | holoskoyu almadan önce ben bu futbolcuyla ilgili 3 kere konu açtım 5 milyon euro holoskoya verene kadar 3 milyon euroya bu adam alınır diye ama malesef bizdeki yönetim anlayışı s.... hıyar bunu kim soyar anlayışında olduğu için malesef burak ve korayıda kaybettik. adamda hız desen var teknik desen mayak yani kısacası bu adamı 2 bilemedin 3 yıl sonra avrupanın en büyük takımlarında seyrederiz diyim ben size. ayrıca dünyadı en güzel tek kaşlı futbolcudur bu arkadaş
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lyonda bu adam
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ark bu konu niye aciliyor?? Bildim kadar gündem de degil birsey degil.... Hayal bunlar nerde bizde o yönetim.. yok para yokmus ama öyle sirt pirt futbolculara oluyor..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |