![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal ya ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bukadar kotu oynadigimiz ve bukadar sanssiz oldugumuz bir maci 20 sayi farkla kazandikya bu kupayi kesin aliriz biz taraftar muhtesemdi ama abicim bizim basketciler foul atisi yapacakken susun bari ya ![]() yalniz bisey dicem macin sonunda ergin ataman hocamizin ne derecede bi sevinc yasadigini gordunuzmu | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | müthiş..herşey yolunda.umarım bu zorlu haftayıda futbolda karlı kapatırız..tebrikler pota kartallarına..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | müthiş bir maçtı Tv den izledim orda olmadığıma bin pişman oldum keske bilet için daha erken davransaydım böyle bir atmosferi yaşamak isterdim. tüm oyuncularımız tebrik ediyorum hepsi müthiş oynadı | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir atmosferi yaşadığım için çok mutluyum gerçekten.Hayatımın en özel anlarından biri oldu.Fener maçında yarattığımz ambiansı yakalamayı başardık.Maç öncesi teknik kadroya ve oyunculara çok güvenmiştim.Bu maçı 20 sayı veya üstü farkla alacağımızdan emindim.Taraftarın desteği çok önemliydi ve taraftar görevini sonuna kadar yaptı.Oyuncularıda görevlerini yapmak kaldı.Onlarda sonuna kadr yaptı.Maç içinde çok şansızlıklar yaşadık ama hiç bir zaman turu kaybedeceğimizi düşünmedik.Bu sevinci yaşatan tüm teknik kadroya,oyunculara,başkanımıza ve büyük taraftara sonsuz teşekkürler...Şunu net bir şekilde söyleyebilirmki bizi akatlarda yenecek bir takım göremiyorum yok avrupada.Tabiiki akatlar bu şekilde dolu iken... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | heLaL be...!! ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tebrikler gerçekten gurur verici bir olay | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir ilki yaşatıcaklar. çok mutluyum kpuayı geitrecekler inşallah. futboldaki zirve iddamızın yanında dier branşlardada iddalı olmak çok güzel ve ancak büyük kluplere nasip olacak bişe bütün basketcilerimzin ve akadlardaki o traftarın yüreğine sağlık
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/54273-16-lazimdi-20-oldu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 21:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |