![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Allah ın emri peygamberin kavliyle ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ÖMRÜMÜZÜN YETTİĞİ YERE KADAR BEŞİKTAŞ!!! | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ali yurtdışında oynamk istiyormuş bize yaramaz:-) bilal kim ya ertuğrul hoca takımı anadolu kulübü yapmak istiyor siz de adama bu şekilde yardım edin | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ah be orhancım hayal dünyanı biraz daha geniş tutsan ya, ne o bilal falan, millette bak sınır var mı atıyor henry'dir eto'dur, senin neyin eksik, sen de salla, bilal'den biraz daha iyi bir oyuncu var mesela, bizim köyde messi diyorlar ona, o da olmadı çek ordan bi c.ronaldo, ezik hissetme kendini... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bilal ankarasporda bile oynayamıyo ya ne günlere kaldık ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bende verder verememden diego'yu istiyorum ama ver desek vermezler kesinlikle ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55705-transfer/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 09:53 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |