![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsini anladımda cisse ve serdar kurtuluşu anlayamadım adamlar ne güzel oynuyo sakatlık geçirdiler her sakatlık geçiren gönderilir mi takımdan? | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bir kız anLadı bir siz anLamadınız tüh size ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yav amma çok biliyorsun be birader .Çok bilmiş doğuştan teknik direktör kardeş söylesene bir bukadar adamı gönderip yerine senin istediklerini almanın maliyetini .Şampiyonluğa giderken boş konuşmayın takımın içine nifak sokmayın ,bu futbolcular bir şekilde forumlarda yazılanları duyuyorlar yazdıklarınıza dikkat edin şampiyonluğa az kalmışken morallerini bozmayın . Varya takımın yıllardır başarısız olmasının sebebi senin gibi sözde Beşiktaş taraftarlarıdır. KAPATIN TRANSFER KONUSUNU SEZON SONUNA KADAR. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla arkadaşlar onu bunu bilmem bence lucesku yu bırakmamalıydık adam süper tek. dir. takımın başında olsa çok şey değişir inanın. dikkat edin onun zamanında futbolcular ne kadar istekliydi. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ve seninde dediğin gibi sakatlıktan yeni çıkan bi futbolcu tam verim veremez zamana bırakmalı. inş herşey yoluna girer. | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şu saatte ne transferi bu ya kimi teknik direktörü yolluyo kimi oyuncuları Alooooooo takım şampiyonluğa gidiyor haberiniz var dimi uyanın be
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senin futbol anlayişina ne demeliyim ben bilmiyorum aydın diyorsun ya ayıp ya aydını sen ne zaman izledin de konüşüyon çok saçma bi konu orda aydını gördüm devamını okumadım bile sana denebilecek bi laf var hadi len ordan
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55706-transferde-bu-oyunculari-besiktasta-gormek-istiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |