![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wallahi yaff.Beşiktaş futbol takımını sattın resmen. gitmesi gereken 8 tane profesyonel oyuncu saydın.ki bu oyuncular şu anda Beşiktaşı lider yaptılar.Gelmesi gereken en az 6 tane ikinci ligde oynayan oyuncu saydın. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aydın Cisse İbrahm Kas Rüştü Ve Serdar kurtulus a KATILMIORUM !! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaşımıza gönül veren sevgili taraftarlar şampiyonluğa gittiğim şu aralar bu nasıl konu açmaktır anlamakta güçlük çekiyorum öncelikle şuanda takımızmız için ter döken bu adlarını vermiş olduğunuz oyuncular kaldıki bazı isimlere ben de katılmakla beraber yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #7 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsini anladımda cisse ve serdar kurtuluşu anlayamadım adamlar ne güzel oynuyo sakatlık geçirdiler her sakatlık geçiren gönderilir mi takımdan? | ||
| |
| | #8 | |||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bir kız anLadı bir siz anLamadınız tüh size ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ve seninde dediğin gibi sakatlıktan yeni çıkan bi futbolcu tam verim veremez zamana bırakmalı. inş herşey yoluna girer. | |||
| |
| | #10 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baki gitmeLi sewiyom ama daha cok zarar gormesini istemiyom ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55706-transferde-bu-oyunculari-besiktasta-gormek-istiyorum/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:45 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |