![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla biz isterizde alırlarmı bilmem aslında bir anket veya soru cevap yapılsa ve yönetim bu sonuçları değerlendirse güzel bir şey olur hem taraftarın iztediğ bir oyuncu alınır hemde yönetim saçma tranferler yapmaz | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bi dolu oyuncu yazılabilir ama önemli olan oyuncunun ne iyiliğinden çok bizim takıma ertuğrul hocanın sistemine uygun olup olmayacağı. Higuain iyi oyuncu olmasına rağmen bizde tutunamadı şimdi gittiği takımda turu getiren golü attı ve form tutmaya başladı. Diatta bize gelmeden önce her oynaıdğı takımda istikrar abidesi bi adamdı ama bizde tutunamadı. Önemli olan dediğim gibi hocanın sistemine klübün yapısına uyması. bu arada football manager gerçekten işe yarayan bi oyun bu konuda çünkü orda gerçek futbol gözlemcilerinin katkısıyla hazırlanıyor özellikler. Hem de her ülkeden 100lerce gözlemci ile. Hatta şöle diyim dünyanın bir çok büyük klübünde bu oyunu oynayan hocalar var ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | muamma!!! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bence takıma sol bekten önce bakiyi gönderip iyi bir defans almak lazım bakinin 18 kişilik kadroda bile olması tehlikeli yakışmıyo bu adam avrupa maçlarında iyiydi tamam da kaldıramıyo ona maçta top gelince eyvahlar olsun gol diyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | emek vermis yazmissin ama bu oyunculari almaz bizim yonetim kaldiki wendel disinda hicbiri ise yaramaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/55778-yabanci-oyuncular-alicaksan-bunlari-takip-edelim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 16:19 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |