![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | özerin bize katkısı büyük olur görüşündeyim
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çok iyi bir iş yapmış olur yönetim.Kesinlikle alınmalı,çok iyi bir alternatif olur bence.Yetenekleri üst düzeyde,bileklerine çok hakim bir oyuncu,çalımları sergene benziyor.Delgado oynamadığı zamanlarda onun yerinde bile oynayabilir.Nede olsa seneye rico paşa gidecek,oraya bir adam almamız şart.Bu da özer olabilir,nuri şahin olabilir.Ama özer bu kadar yakınken kaçırmayalım derim... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bukadarmi iyi bu cocuk yani ben neden farketmiedim simdiye kadar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Lİg başında gs ile anlaştılar öyle bılıyorum onun karşılığında emre aşık ve necatı yı verdıle.Necatı gerı döndu ama sanmıyorum bıze bırakmazlar ama buda yönetımın kabılıyetıne ve ankaraspor yönetımını ıkna etmeye bağlı.BU arada yattara türk oluyormuş. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | özer çok iyi bir transfer olur ayak bilekleri çok iyi orta sahada topla çok iyi alınırsa büyük iş yapmış olunur inşallah kaçırılmaz
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşların yorumlarına göre iyi bir futbolcuya benziyor hatta bazı arkadaşlar delgadoya c.ronaldaya felan benzetmişler madem öyle hemen işi bitirilsin ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | özeri tanımıyorum fakat bizim ihtiyacımız olan bana göre orta sahada dewamlı pires yapabilen calıskan bir oyuncu nobrenin orta saha versiyonu gibi bişey ![]()
__________________ Kartallar yüksek uçar............ | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Youtubede bi izleyin derim şu adamı.Tabiiki 5 dk'lık görüntülerle oyuncu alınmaz ama bu çocuk gerçekten kendini belli ediyor...Bizim küçük muhammedin büyük hali gibi,helede bilek hareketleri,rakibi çıldırtan çalımları falan... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/56580-ozer-harekati/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 18:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |