![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #23 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yapılan transferlerde oyuncunun yıldız olması veya gelecek görülen bir yapısı olması tamamen kulüplerin mali yapılarıyla ilgilidir ve yönetimin onca yaptığı yanlıştan sonra en azından bir süreliğine transferlere büyük paraları saçma lüksü yoktur, ayrıca alınan oyuncuların yıldız olmamasını ertuğrul sağlam'a bağlayanlar var, bunu nereden çıkarıyorsunuz ve neye dayandırarak bunları söylüyorsunuz anlamak mümkün değil, alınan oyuncular teknik adamın listesinin sonundaki adamlardı, başındakileri yönetim maddi sebeplerden dolayı almak istemedi, on zamanlarda bunun üzerinden yorumlar yapılıp en sonunda kafalardaki ertuğrul sağlam'ın teknik direktörlük becerisini de diplere indirilmeye başlandı, düz mantık eseri olan sebeplerden sonuçlara varıyorsunuz, yok diatta geldi, yok higuain geldi, yok schildenfeld geldi, kimin döneminde geldi, ertuğrul sağlam'ın, saldırın, sonra, yok teknik adamlıktan anlamıyor, yok anadolu takımı olduk, fb'de o saydığınız adamları teknik adam mı alıyor, yoksa yönetim mi, ya da yönetim almak istemiyor da zico mu zorla aldırıyor, zic'nun bilinmeyen böyle bir gücü mü var, ertuğrul sağlam'In yıldız istemediği sonucuna varılması kadar saçma birşey duymadım ben hayatımda... ayrıca bir teknik adamın takıma gerek etkisinden bahsedeceksek biraz daha sakin ve makul olarak bir de şu açıdan düşünün; sezon başında var olan oyuncuların kağıt üzerindeki değerleriyle şimdiki kağıt üzerindeki değerlerini kıyaslayın, aynı şeyi bir de fb için yapın, farkı görün, bugün bakıldığında geçen seneye kadar zaten kafalarda yer etmeyen serdar özkan'ın olmadığı maçlarda artık eksik diye sayıyoruz, her maç şans verilerek sonradan oyuna girip her zaman da iyi görüntü çizen aydın'dan, oluşan sol taraf sorununda artık 11'de oynatılmalı diye bahsediyoruz, i.kaş'ın milli takıma girmesi de zaten yoruma gerek bırakmıyor, batuhan şans buldu ve genç yaşına rağmen yaşadığı tecrübelerle ilerideki takıma yapacağı katkıya öz hazırlık yaptı ertuğrul sağlam, sezon başında zaten kredisini tükettiğinden bahsedilen nobre'nin o saygısızlığından gönderilmesine kimse laf edemeyecekken bugünkü sezonun bizim açımızdan en önemli maçında en önemli silahımız olarak gösterilmesinde yetersiz dediğiniz ertuğrul sağlam'ın etkisini de belirtin sürekli bardağın boş tarafını gösteren eleştirilerinize, ayrıca sürekli işimize çok fazla yaramayan transferlerden bahsedeceğinize bugün dönmesine çok sevindiğimiz cisse'den, 2. yarı öncesi alınmasını ilk şart koyduğu holosko'dan da biraz sözedin... sözün özü yönetimin yaptığı birtakım yanlış hareket ve söylemler sonucunda oluşturulan kaosa ertuğrul sağlam'ı dahil etmek gerçekleri saptırmakdemektir, del bosque de mi dandikti, tigana da mı anadolu hocasıydı, problemlerin ortak paydasına bakarak çözüm arayın, her yıl tüm yanlışların sonucunda faturanın temcit pilavı gibi teknik adama çıkarılması gibi bir mantıksızlık sıktı artık...
__________________ eternity... | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/57297-besiktasim-anadolu-kulubu-mu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 10:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |