![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Hocayı kötülemek için öne sürdüğün düşünce o senin. Ertuğrul' un kendi kariyeride söz konusu o yüzden o en kaliteli futbolcuları almak ister. Az bi mantık olayı çözmeye yeter zaten.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrulun kariyerimi.hangi kariyerki bu.arkadaşım bende ertuğrul hocanın sonuna kadar arkasında durulması gerektiğini savunanlardanım ama gerçeklerde değiştirilemez.3 büyükler arasındaki en çaylak hoca bizde.transferde çok kötü tercihler yaptı.diaatta higuen...ayrıca holoskodan umutlu olmamam rağmen hala bi soru işareti.gitmesi için yalvardığımız celal koltun yaptığı transferler takımın vazgeçilmezi oldular.(tello visse)o yüzden bence sorunu çözebilmek için bence ilk önce sorunun ne olduğunu teşhis etmeliyiz
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/52802-rezillik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 22:09 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |